Tin Star seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Tin Star? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Tin Star.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Tin Star (Seizoen 3) dateert van 2020.
Tin Star Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Tin Star? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Tin Star seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Tin Star Serie Informatie
Tin Star is een Misdaad / Drama-serie uit 2017-2020. Geregisseerd door Justin Chadwick met onder meer de acteurs Tim Roth, Genevieve O'Reilly en Abigail Lawrie .
Tin Star speelt zich af in een bergdorp in Canada, waar de opening van een olieraffinaderij, geleid door de mysterieuze Mevrouw Bradshaw, ervoor zorgt dat het kleine dorp te maken krijgt met een wereld van drugsdealers, prostitutie en georganiseerde misdaad. Politieagent Jim Worth is uit op wraak na de moord op één van zijn familieleden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,30 met in totaal 42 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.