• 9.384.392 stemmen

Unbreakable Kimmy Schmidt

Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Unbreakable Kimmy Schmidt? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt (Seizoen 4) dateert van 2018.

Unbreakable Kimmy Schmidt Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Unbreakable Kimmy Schmidt? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Unbreakable Kimmy Schmidt Serie Informatie

Unbreakable Kimmy Schmidt is een Komedie-serie uit 2015-2019. Geregisseerd door Tristram Shapeero met onder meer de acteurs Ellie Kemper, Tituss Burgess en Jane Krakowski .

Kimmy Schmidt is net gered uit een sekte in Indiana waar zij en drie andere vrouwen 15 jaar lang werden vastgehouden. Vastberaden om niet als slachtoffer te worden gezien, begint Kimmy haar leven opnieuw met een positieve instelling. Ze verhuist naar New York City en begint, met hulp van huisgenoot Titus Andromedon, een 'volwassen' leven.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,18 met in totaal 97 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.