All Hail King Julien: Exiled seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie All Hail King Julien: Exiled? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van All Hail King Julien: Exiled.
Het laatste bij ons bekende seizoen van All Hail King Julien: Exiled (Seizoen 1) dateert van 2017.
All Hail King Julien: Exiled Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van All Hail King Julien: Exiled? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over All Hail King Julien: Exiled seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
All Hail King Julien: Exiled Serie Informatie
All Hail King Julien: Exiled is een Animatie / Komedie-serie uit 2017. Geregisseerd door Steve Evangelatos met onder meer de acteurs Kevin Michael Richardson, Debra Wilson en Jeff Bennett .
Julien is onttroond door de gevaarlijke Koto, maar trouwe vrienden en onverwachte bondgenoten helpen deze sympathieke maki op een kleurrijke reis om zijn koninkrijk terug te krijgen. Zal het Julien lukken om terug te keren naar het eiland Madagaskar en de troon te overmeesteren, of is Koto de maki en zijn vrienden wederom te slim af?