• 9.384.291 stemmen

Fairly Legal

Fairly Legal seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Fairly Legal? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Fairly Legal.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Fairly Legal (Seizoen 2) dateert van 2012.

Fairly Legal Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Fairly Legal? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Fairly Legal seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Fairly Legal Serie Informatie

Fairly Legal is een Komedie / Drama-serie uit 2011-2012. Geregisseerd door Anton Cropper met onder meer de acteurs Sarah Shahi, Michael Trucco en Virginia Williams .

Kate Reed (Sarah Shahi), een top advocaat gefrustreerd door de eindeloze bureaucratie en dagelijkse onrecht van het systeem, neemt een scherpe bocht naar links om de ultieme anti-advocaat te worden: een bemiddelaar. Met behulp van haar kennis van de wet, samen met haar intuïtie en een "whatever-it-takes" aanpak voor het oplossen van conflicten, neemt Kate het op tegen haar tegenstanders - van grote bedrijven tot bittere echtscheidingen. Na de plotselinge dood van haar vader, vindt ze zichzelf in tegenspraak met de nieuwe baas, haar stiefmoeder Lauren Reed (Virginia Williams), en in bed met haar toekomstige ex-man, Justin Patrick (Michael Trucco).

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.