• 9.385.326 stemmen

Twenty Twelve

Twenty Twelve seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Twenty Twelve? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Twenty Twelve.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Twenty Twelve (Seizoen 2) dateert van 2012.

Twenty Twelve Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Twenty Twelve? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Twenty Twelve seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Twenty Twelve Serie Informatie

Twenty Twelve is een Komedie-serie uit 2011-2012. Geregisseerd door John Morton met onder meer de acteurs Hugh Bonneville, Olivia Colman en Jessica Hynes .

De Olympische spelen van 2012 in Londen staan bijna voor de deur en het team verantwoordelijk voor de voorbereidingen heeft hun handen vol aan alle dingen die nog geregeld moeten worden. Helaas zijn niet al hun ideeën even sterk en worden ze tegengewerkt door allerlei instanties, individuen en het lot.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,38 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.