• 9.385.285 stemmen

Batman

Batman seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Batman? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Batman.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Batman (Seizoen 3) dateert van 1967.

Batman Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Batman? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Batman seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Batman Serie Informatie

Batman is een Actie / Avontuur-serie uit 1966-1968. Geregisseerd door Oscar Rudolph met onder meer de acteurs Adam West, Burt Ward en Yvonne Craig .

De rijke zakenman Bruce Wayne en zijn pupil Dick Grayson leiden een dubbelleven. Ze zijn eigenlijk het misdaad bestrijdende duo Batman en Robin. Een geheime doorgang in Wayne Mansion leidt naar de Batcave, waar politiecommissaris Gordon regelmatig naartoe belt om hulp bij de zoveelste noodtoestand in Gotham City. Batman en Robin moeten het, met behulp vand e Batmobile en de vele gadgets, opnemen tegen een groep superschurken, waaronder The Joker, The Riddler, Catwoman en The Penguin.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,62 met in totaal 52 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.