• 9.385.063 stemmen

Raumpatrouille – Die Phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion

Raumpatrouille – Die Phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Raumpatrouille – Die Phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Raumpatrouille – Die Phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Raumpatrouille – Die Phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion (Seizoen 1) dateert van 1966.

Raumpatrouille – Die Phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Raumpatrouille – Die Phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Raumpatrouille – Die Phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Raumpatrouille – Die Phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion Serie Informatie

Raumpatrouille – Die Phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion is een Sciencefiction / Avontuur-serie uit 1966. Geregisseerd door Michael Braun met onder meer de acteurs Dietmar Schönherr, Eva Pflug en Wolfgang Völz .

In de 23ste eeuw bestaan er geen landen of naties meer. Op de aarde leeft men in vrede met elkaar, vereend onder één regering. De mensheid leeft op de zeebodem of in één van de koloniën in de ruimte. De mensheid blijkt echter niet alleen te zijn in het heelal. De aarde heeft dan ook een grote ruimtevloot die de mensheid moet beschermen. Een van die sterrenschepen is de snelle ruimtekruiser Orion. Commandant Cliff Allister McLane en zijn crew moeten het steeds weer opnemen tegen de mysterieuze Frogs, vijandelijke aliens, maar worden ook tijdens de patrouilles met andere problemen geconfronteerd.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,10 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.