• 9.384.435 stemmen

Army Wives

Army Wives seizoen 8?

Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie Army Wives? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Army Wives.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Army Wives (Seizoen 7) dateert van 2013.

Army Wives Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van Army Wives? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Army Wives seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Army Wives Serie Informatie

Army Wives is een Drama / Oorlog-serie uit 2007-2013. Geregisseerd door Lloyd Ahern II met onder meer de acteurs Kim Delaney, Sally Pressman en Brigid Brannagh .

'Army Wives' vertelt het verhaal van vier vrouwen en een man die één overeenkomst hebben: ze houden allemaal van iemand die in het Amerikaanse leger zit. Ondanks hun verschillende karakters groeien de vrouwen dicht naar elkaar toe en ontwikkelen ze een hechte band. De echtgenotes worstelen met problemen vanwege het leven onder strikte militaire regels en het missen van hun partner.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,39 met in totaal 22 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.