• 9.384.338 stemmen

Broadchurch

Broadchurch seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Broadchurch? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Broadchurch.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Broadchurch (Seizoen 3) dateert van 2017.

Broadchurch Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Broadchurch? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Broadchurch seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Broadchurch Serie Informatie

Broadchurch is een Drama / Misdaad-serie uit 2013-2017. Geregisseerd door James Strong met onder meer de acteurs David Tennant, Olivia Colman en Julie Hesmondhalgh .

Het rustige Zuid-Engelse kustplaatsje Broadchurch wordt opgeschrikt door de moord op de 11-jarige Danny Latimer. Het politieonderzoek wordt geleid door de inspecteurs Alec Hardy en Ellie Miller. Ellie kent de familie van het slachtoffer al jaren en heeft het erg moeilijk met het enorme verdriet dat Danny’s dood in Broadchurch heeft veroorzaakt. Daarbij worstelt ze ook met diverse persoonlijke dilemma’s, én met het feit dat ze het vreselijk vindt om met Hardy te moeten werken. De spanning tussen de twee loopt op als de beginnende journalist Olly, een neefje van Ellie, zich op een hinderlijke manier met het onderzoek gaat bemoeien. Zo probeert iedereen op zijn manier te achterhalen wat er met Danny is gebeurd. Er worden verdenkingen uitgesproken, en dat leidt tot veel onrust in de kleine dorpsgemeenschap. Zelfs Ellie’s eigen zoon Tom lijkt iets te verbergen te hebben...

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,85 met in totaal 459 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.