• 9.385.436 stemmen

Series of Unfortunate Events, A

A Series of Unfortunate Events seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie A Series of Unfortunate Events? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van A Series of Unfortunate Events.

Het laatste bij ons bekende seizoen van A Series of Unfortunate Events (Seizoen 3) dateert van 2019.

A Series of Unfortunate Events Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van A Series of Unfortunate Events? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over A Series of Unfortunate Events seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

A Series of Unfortunate Events Serie Informatie

A Series of Unfortunate Events is een Avontuur / Drama-serie uit 2017-2019. Geregisseerd door Barry Sonnenfeld met onder meer de acteurs Neil Patrick Harris, Patrick Warburton en Malina Weissman .

Na het verlies van hun ouders in een mysterieuze brand, moeten de drie Baudelaire kinderen hun wederwaardigheden onder ogen zien in een poging om hun duistere familiegeheimen te onthullen. Graaf Olaf zet alles op alles om het fortuin die de kinderen erven in handen te krijgen. De kinderen moeten het onderste uit de kan halen om de gesmede plannetjes van hun gemene voogd zien te ontwijken.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,55 met in totaal 99 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.