• 9.501.716 stemmen

Crookhaven

Crookhaven seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Crookhaven? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Crookhaven.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Crookhaven (Seizoen 1) dateert van 2026.

Crookhaven Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Crookhaven? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Crookhaven seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Crookhaven Serie Informatie

Crookhaven is een Drama / Avontuur-serie uit 2026. Geregisseerd door Jon East met onder meer de acteurs en Amari Bacchus .

Op de mysterieuze Crookhaven School worden getalenteerde jonge criminelen van over de hele wereld in het geheim geselecteerd om hun vaardigheden aan te scherpen in disciplines zoals bedrog, misdaadkunde, vervalsing en infiltratie. Ze leren hoe ze hun talenten voor het goede kunnen gebruiken en op hun eigen manier het juiste kunnen doen. Acht zeer verschillende, internationale leerlingen strijden om de felbegeerde Crooked Cup. Op een school waar elke leraar een boef is en verraders op elke hoek loeren, is niemand helemaal wie hij of zij lijkt te zijn. Crookhaven is een coming-of-age drama vol spannende wendingen en gaat over het vinden van je plek in de wereld, leren wie je kunt vertrouwen en de aard van goed en kwaad.