• 9.467.953 stemmen

Cornwall Air 999

Cornwall Air 999 seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Cornwall Air 999? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Cornwall Air 999.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Cornwall Air 999 (Seizoen 2) dateert van 2023.

Cornwall Air 999 Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Cornwall Air 999? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Cornwall Air 999 seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Cornwall Air 999 Serie Informatie

Cornwall Air 999 is een Documentaire-serie uit 2020-2023.

Deze documentaireserie neemt ons mee in de spannende wereld van de helikopterpiloten en paramedici die zich inzetten voor spoedeisende medische zorg aan de ernstigst zieken en gewonden in Cornwall. In afleveringen vol actie en emotie volgen we deze dappere professionals tijdens reddingsmissies en medische luchttransporten. Aan de hand van indrukwekkende beelden en persoonlijke verhalen toont de serie het veeleisende en uitdagende werk van deze teams, die in levensbedreigende situaties strijden om levens te redden. We ontdekken de toewijding, deskundigheid en moed die nodig zijn om deel uit te maken van deze cruciale hulpdienst in de prachtige regio Cornwall.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.