• 9.399.900 stemmen

Family Guy

Family Guy seizoen 25?

Zal er een seizoen 25 beschikbaar komen voor de tv-serie Family Guy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Family Guy.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Family Guy (Seizoen 24) dateert van 2026.

Family Guy Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 25) van Family Guy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Family Guy seizoen 25 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Family Guy Serie Informatie

Family Guy is een Animatie / Komedie-serie uit 1999-2026. Geregisseerd door Peter Shin met onder meer de acteurs Seth MacFarlane, Alex Borstein en Mila Kunis .

Family Guy is een animatieserie over het gezin van Peter en Lois Griffin. Lois is de stabiele factor van het gezin, maar haar man Peter is een dikke nietsnut, die telkens voor veel chaos en wanorde zorgt. Hun dochter Meg wordt altijd door iedereen genegeerd, hun zoon Chris is een leeghoofd en hun baby Stewie is een duivels ventje met een eigen wil. Het meest intelligente familielid is de hond Brian.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,74 met in totaal 1.372 stemmen. De serie heeft momenteel 24 seizoenen.