• 9.384.811 stemmen

Better Off Ted

Better Off Ted seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Better Off Ted? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Better Off Ted.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Better Off Ted (Seizoen 2) dateert van 2009.

Better Off Ted Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Better Off Ted? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Better Off Ted seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Better Off Ted Serie Informatie

Better Off Ted is een Komedie-serie uit 2009-2010. Geregisseerd door Michael Fresco met onder meer de acteurs Jay Harrington, Portia de Rossi en Andrea Anders .

Better Off Ted gaat over Ted Crisp, een alleenstaande vader en hoofdonderzoeker op de Research & Development afdeling van het bedrijf Veridian Dynamics. Het bedrijf doet werkelijk alles om geld te verdienen en Ted begint twijfels te krijgen over de moraal van Veridian Dynamics.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,30 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.