• 9.490.279 stemmen

East Palace

East Palace seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie East Palace? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van East Palace.

Het laatste bij ons bekende seizoen van East Palace (Seizoen 1) dateert van 2026.

East Palace Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van East Palace? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over East Palace seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

East Palace Serie Informatie

East Palace is een Fantasy / Actie-serie uit 2026. Geregisseerd door Choi Jung-kyu met onder meer de acteurs Nam Joo-hyuk, Roh Yoon-seo en Cho Seung-woo .

Er vinden vreemde incidenten plaats in het paleis. De koning roept Gu Cheon en hofdame Saeng Gang in het geheim bij zich en vraagt ​​hen de vloek te ontrafelen die rust op het paleis van de kroonprins. Gu Cheon kan reizen naar de wereld van geesten en heeft de speciale gave om geesten met zijn zwaard te doden. Hofdame Saeng Gang is geboren met het vermogen om de geluiden van geesten te horen. Ze beschouwt haar gave als een levenslange vloek, maar gebruikt haar speciale vermogen om samen met Gu Cheon het geheim van het paleis te ontrafelen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,42 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.