• 9.385.182 stemmen

Lee Evans: So What Now?

Lee Evans: So What Now? seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Lee Evans: So What Now? ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Lee Evans: So What Now? .

Het laatste bij ons bekende seizoen van Lee Evans: So What Now? (Seizoen 1) dateert van 2001.

Lee Evans: So What Now? Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Lee Evans: So What Now? ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Lee Evans: So What Now? seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Lee Evans: So What Now? Serie Informatie

Lee Evans: So What Now? is een Komedie-serie uit 2001. met onder meer de acteurs Sophie Thompson, Lee Evans en Steven O'Donnell .

Nadat Lee, een werkloze muzikant, door zijn vrouw Eileen uit huis wordt gezet, besluit hij bij zijn vriend Stuart te gaan wonen. Wanneer Lee het huis van Stuart vernield, door het per ongeluk op te blazen, moeten de twee op zoek naar een nieuw onderkomen. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje, en Lee blijkt dit soort ongelukjes van nature aan te trekken. Helaas zijn vooral Stuart en zijn hospita Heather hier de dupe van.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.