Rooster seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Rooster? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Rooster.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Rooster (Seizoen 1) dateert van 2026.
Rooster Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Rooster? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rooster seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Rooster Serie Informatie
Rooster is een Komedie-serie uit 2026. met onder meer de acteurs Steve Carell, Phil Dunster en Charly Clive .
Een bestsellerauteur besluit naar de universiteit te verhuizen waar zijn dochter lesgeeft. Hun relatie is gecompliceerd en gespannen maar hij probeert haar te steunen nadat haar echtgenoot haar heeft verlaten voor een studente. Ondanks zijn eigen persoonlijke chaos, wordt hij door de decaan overgehaald om een rol op de campus op zich te nemen. Hierbij raakt hij bevriend met studenten, bezoekt hij studentenfeesten en worstelt hij met zijn imago als "Rooster" — het stoere, seksueel actieve hoofdpersonage uit zijn eigen boeken.