Free Bert seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Free Bert? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Free Bert.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Free Bert (Seizoen 1) dateert van 2026.
Free Bert Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Free Bert? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Free Bert seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Free Bert Serie Informatie
Free Bert is een Komedie-serie uit 2026. met onder meer de acteurs Bert Kreischer, Arden Myrin en Ava Ryan .
Bert begeeft zich op het onbekende terrein van de high society. Wanneer zijn karakteristieke, chaotische gedrag ervoor zorgt dat het gezin wordt buitengesloten door de snobistische schoolgenoten, probeert Bert het ondenkbare: hij besluit zijn ware aard te onderdrukken om erbij te horen. Wanneer een van zijn dochters echter het slachtoffer wordt van cyberpesten, komt hij lijnrecht tegenover de machtigste familie van de school te staan.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,20 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.