• 9.385.677 stemmen

Long Way Home

Long Way Home seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Long Way Home? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Long Way Home.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Long Way Home (Seizoen 1) dateert van 2025.

Long Way Home Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Long Way Home? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Long Way Home seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Long Way Home Serie Informatie

Long Way Home is een Avontuur-serie uit 2025. Geregisseerd door David Alexanian met onder meer de acteurs Ewan McGregor en Charley Boorman .

Beste vrienden Ewan McGregor en Charley Boorman gaan voor de vierde maal op een gefilmde wereldreis op hun motors. Ditmaal gaat de tocht van Ewans huis in Schotland naar dat van Charley in Engeland; maar met enkele omwegen. De toeristische route gaat door zeventien Europese landen, en wel op hun oude, gammele, maar opgeknapte vintage-motoren.