• 9.385.742 stemmen

Shark Attack Files

Shark Attack Files seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Shark Attack Files? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Shark Attack Files.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Shark Attack Files (Seizoen 2) dateert van 2022.

Shark Attack Files Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Shark Attack Files? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Shark Attack Files seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Shark Attack Files Serie Informatie

Shark Attack Files is een Documentaire-serie uit 2021-2022. met onder meer de acteurs en Simon Barritt .

Docuserie over aanvallen van haaien die verder kijkt dan de krantenkoppen van de schokkendste haaiaanvallen en de waarheid onthuld over het meest verkeerd begrepen roofdier. Beelden van daadwerkelijke aanvallen, interacties met haaien of bizar gedrag (zowel professioneel als door gebruikers gegenereerd) zijn het begin van elk mysterie.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.