Épidémie seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Épidémie? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Épidémie.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Épidémie (Seizoen 1) dateert van 2020.
Épidémie Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Épidémie? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Épidémie seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Épidémie Serie Informatie
Épidémie is een Drama / Thriller-serie uit 2020. Geregisseerd door Yan Lanouette Turgeon met onder meer de acteurs en Julie Le Breton .
Een gevaarlijk virus verspreidt zich in Montreal (Canada) onder een groep verstoten en kwetsbare daklozen. Hoe lang zal het duren voordat Anne-Marie Leclerc, specialist infectieziekten en directeur van het Laboratorium voor Spoedeisende Hulp, zich realiseert dat deze zeer besmettelijke ziekte bestaat? Zal het te laat zijn om te voorkomen dat een dodelijke epidemie zich onder de bevolking verspreidt?