• 9.385.205 stemmen

Hija del Fuego

Hija del Fuego seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Hija del Fuego? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Hija del Fuego.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Hija del Fuego (Seizoen 1) dateert van 2025.

Hija del Fuego Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Hija del Fuego? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hija del Fuego seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Hija del Fuego Serie Informatie

Hija del Fuego is een Drama / Thriller-serie uit 2025. met onder meer de acteurs Eugenia Suárez, Antonella Costa en Eleonora Wexler .

Een vrouw keert onder een nieuwe identiteit terug naar haar geboorteplaats in Argentijnse Patagonië. Ze is daar om wraak te nemen voor de dood van haar moeder. Ze houdt de inwoners van het dorp verantwoordelijk voor het onrecht dat haar moeder is aangedaan en neemt wraak door een reeks brute misdaden te plegen.