• 9.385.546 stemmen

Star Trek: Starfleet Academy

Star Trek: Starfleet Academy seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Star Trek: Starfleet Academy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Star Trek: Starfleet Academy.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Star Trek: Starfleet Academy (Seizoen 1) dateert van 2026.

Star Trek: Starfleet Academy Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Star Trek: Starfleet Academy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Star Trek: Starfleet Academy seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Star Trek: Starfleet Academy Serie Informatie

Star Trek: Starfleet Academy is een Sciencefiction-serie uit 2026. Geregisseerd door Douglas Aarniokoski met onder meer de acteurs Holly Hunter, Sandro Rosta en Karim Diane .

Het is de 32e eeuw, een periode in de verre toekomst waarin Starfleet en de Federatie van Planeten herstellen van een catastrofale gebeurtenis. Een jonge groep cadetten die komen samen om een ​​gemeenschappelijke droom van hoop en optimisme na te jagen. Onder het waakzame en veeleisende oog van hun instructeurs ontdekken ze wat er nodig is om Starfleet-officier te worden, terwijl ze opbloeiende vriendschappen, explosieve rivaliteiten, eerste liefdes en een nieuwe vijand die zowel de Academie als de Federatie zelf bedreigt, overwinnen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,29 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.