• 9.385.783 stemmen

Tonnel

Tonnel seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Tonnel? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Tonnel.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Tonnel (Seizoen 1) dateert van 2025.

Tonnel Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Tonnel? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Tonnel seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Tonnel Serie Informatie

Tonnel is een Misdaad / Thriller-serie uit 2025. Geregisseerd door Fluza Farkhshatova met onder meer de acteurs Elizaveta Boyarskaya, Sergey Gilev en Taisya Kalinina .

De onkreukbare douanebeambte Sveta Suvorova is altijd te principieel geweest voor een klein stadje waar alles "door vriendschap" wordt beslist. Tenminste, totdat de Finse maffia haar man ontvoerde. Er is een kans om hem terug te krijgen, maar daarvoor zal Sveta haar principes moeten laten varen en een deal moeten sluiten met haar geweten.