• 9.385.774 stemmen

Hal & Harper

Hal & Harper seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Hal & Harper? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Hal & Harper.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Hal & Harper (Seizoen 1) dateert van 2025.

Hal & Harper Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Hal & Harper? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hal & Harper seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Hal & Harper Serie Informatie

Hal & Harper is een Drama / Komedie-serie uit 2025. Geregisseerd door Cooper Raiff met onder meer de acteurs Lili Reinhart, Mark Ruffalo en Cooper Raiff .

Hal en Harper zijn broer en zus die in Los Angeles wonen. Ze doen hun best om hun langdurige relaties, vriendschappen en relaties te beheren. Wanneer hun vader aankondigt dat hij een baby krijgt met zijn vriendin Kate, worden de twee gedwongen om na te denken over hun huidige leven en hun gecompliceerde jeugd. Terwijl ze het trauma uit hun verleden en de dramatische veranderingen in hun heden onderzoeken, brengen Hal, Harper en hun vader de evolutie van hun gezin in kaart.