Rookie Blue seizoen 7?
Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Rookie Blue? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Rookie Blue.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Rookie Blue (Seizoen 6) dateert van 2015.
Rookie Blue Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Rookie Blue? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rookie Blue seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Rookie Blue Serie Informatie
Rookie Blue is een Misdaad / Drama-serie uit 2010-2015. Geregisseerd door David Wellington met onder meer de acteurs Missy Peregrym, Ben Bass en Gregory Smith .
We volgen een groep jonge politieagenten vers van de politieschool. Met hun opleiding achter de rug zijn ze klaar voor het echte werk. Andy, Dov, Gail, Traci en Chris hebben op de politieschool samen getraind, samen gevochten, samen gedronken en samen geslapen. Nu worden ze geconfronteerd met de realiteit van de grote stad waar zelfs de kleinste beginnersfout de grootste gevolgen kan hebben. Maar door elkaars steun en de hulp van wat oude rotten in het vak, leren ze zich te redden. Ze zijn klaar voor elke uitdaging waar ze als agent mee te maken gaan krijgen maar het zijn hun persoonlijke levens die wel wat ‘back-up’ kunnen gebruiken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,13 met in totaal 57 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.