Busamen Gachi Fighter seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Busamen Gachi Fighter? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Busamen Gachi Fighter.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Busamen Gachi Fighter (Seizoen 1) dateert van 2025.
Busamen Gachi Fighter Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Busamen Gachi Fighter? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Busamen Gachi Fighter seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Busamen Gachi Fighter Serie Informatie
Busamen Gachi Fighter is een Animatie / Fantasy-serie uit 2025. Geregisseerd door Hiroto Kato met onder meer de acteurs Junichi Suwabe, Konomi Inagaki en Kento Shiraishi .
Shigeru Yoshioka wordt vals beschuldigd van een misdaad en verliest alles: zijn vrijheid, zijn vertrouwen in vrouwen en zijn plaats in de maatschappij. Terwijl hij als een teruggetrokken persoon leeft, ontdekt hij een mysterieus statusscherm op zijn computer dat hem de kans biedt om te reïncarneren in een andere wereld. In ruil voor zijn verschijning krijgt hij onvoorstelbare krachten en macht. Nu herboren als een "Absolute God", begint Shigeru aan een nieuw leven in een fantasiewereld waar kracht de boventoon voert.