• 9.385.376 stemmen

Vale Tudo

Vale Tudo seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Vale Tudo? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Vale Tudo.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Vale Tudo (Seizoen 1) dateert van 2025.

Vale Tudo Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Vale Tudo? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Vale Tudo seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Vale Tudo Serie Informatie

Vale Tudo is een Misdaad / Drama-serie uit 2025. Geregisseerd door Cristiano Marques met onder meer de acteurs Taís Araújo, Bella Campos en Renato Góes .

Raquel is een hardwerkende vrouw die als gids in Foz do Iguaçu, Paraná werkt en gelooft dat succes alleen met waardigheid bereikt kan worden. Haar dochter Maria de Fátima verafschuwt het rustige leven daar en droomt van rijkdom en roem als digitale influencer. Om haar ambities waar te maken, is ze bereid ieder moreel kompas los te laten. Raquel volgt haar naar Rio de Janeiro en moet zelf vechten om te overleven. Zo ontstaat een intense botsing tussen eerlijkheid en ambitie, moeder en dochter.