• 9.385.694 stemmen

All's Fair

All's Fair seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie All's Fair? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van All's Fair.

Het laatste bij ons bekende seizoen van All's Fair (Seizoen 1) dateert van 2025.

All's Fair Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van All's Fair? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over All's Fair seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

All's Fair Serie Informatie

All's Fair is een Drama-serie uit 2025. Geregisseerd door Anthony Hemingway met onder meer de acteurs Kim Kardashian, Halle Berry en Sarah Paulson .

Een team van vrouwelijke echtscheidingsadvocaten verlaat een door mannen gedomineerd kantoor om hun eigen succesvolle praktijk te openen. Ze zijn fel, briljant en emotioneel complex en navigeren door riskante breuken, schandalige geheimen en wisselende loyaliteiten – zowel in de rechtszaal als binnen hun eigen gelederen. In een wereld waar geld telt en liefde een strijdtoneel is, spelen deze vrouwen het spel niet zomaar mee, ze veranderen het.