• 9.385.436 stemmen

Luden: Könige der Reeperbahn

Luden: Könige der Reeperbahn seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Luden: Könige der Reeperbahn? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Luden: Könige der Reeperbahn.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Luden: Könige der Reeperbahn (Seizoen 1) dateert van 2023.

Luden: Könige der Reeperbahn Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Luden: Könige der Reeperbahn? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Luden: Könige der Reeperbahn seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Luden: Könige der Reeperbahn Serie Informatie

Luden: Könige der Reeperbahn is een Drama-serie uit 2023. Geregisseerd door Laura Lackmann met onder meer de acteurs Aaron Hilmer, Lena Urzendowsky en Noah Tinwa .

Het verhaal van Luden neemt ons mee naar Hamburg, begin jaren 80. In de wijk St. Paul beheersen pooiers uit de rosse buurt de Reeperbahn. Hier volgen we de opkomst van Klaus Barkowsky tot de legendarische pooier die bekendstaat als Lamborghini-Klaus. Samen met zijn kameraden en andere pooiers richtte hij uiteindelijk een pooierorganisatie op, een kartel: de Nutella Gang. Deze organisatie voerde een verwoestende machtsstrijd met rivaliserende pooiers van de GMBH om de controle over de Reeperbahn.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.