• 9.385.776 stemmen

Leviathan

Leviathan seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Leviathan? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Leviathan.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Leviathan (Seizoen 1) dateert van 2025.

Leviathan Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Leviathan? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Leviathan seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Leviathan Serie Informatie

Leviathan is een Animatie / Actie-serie uit 2025. Geregisseerd door Christophe Ferreira met onder meer de acteurs Ayumu Murase, Natsumi Fujiwara en Shunsuke Sakuya .

In 1914 staan twee machten tegenover elkaar in Europa: de Darwinisten, die genetisch gemanipuleerde dieren gebruiken, en de Crankers, die een mechanische beschaving hebben ontwikkeld met stoommachines en dieselmotoren. In deze wereld wordt prins Alek door dezelfde groep opgejaagd die zijn ouders hebben vermoord. Tegelijkertijd meldt het meisje Sharp, dat zich verkleedt als een jongen, zich aan bij de Britse luchtmacht. Daar arriveren Alek en Sharp samen aan boord van het vliegende beest Leviathan en beginnen ze aan een avontuur dat de wereld zal veranderen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.