Pain seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Pain? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Pain.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Pain (Seizoen 1) dateert van 2025.
Pain Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Pain? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Pain seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Pain Serie Informatie
Pain is een Misdaad / Drama-serie uit 2025. Geregisseerd door Kang Yun-sung met onder meer de acteurs Ji Chang-wook, Ryu Seung-ryong en Yang Se-jong .
Wanneer er een waardevolle schat wordt ontdekt voor de kust van Korea, komen de grootste delinquenten van het land tevoorschijn in de hoop er een graantje van mee te pikken Het nieuws verspreidt zich nadat een visser geluk heeft gehad en een deel van de buit voor zichzelf heeft gehouden. Onder degenen die de diepten van de oceaan trotseren, bevinden zich twee leden van een verdeelde misdaadfamilie, met name een oom die zowel voor zijn neef zorgde als hem op het verkeerde pad bracht.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.