Fastlane seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Fastlane? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Fastlane.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Fastlane (Seizoen 1) dateert van 2002.
Fastlane Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Fastlane? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Fastlane seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Fastlane Serie Informatie
Fastlane is een Actie / Misdaad-serie uit 2002-2003. Geregisseerd door Sanford Bookstaver met onder meer de acteurs Peter Facinelli, Bill Bellamy en Tiffani Thiessen .
Fastlane gaat over een speciaal 'undercover' team van de politie in Los Angeles. Het team bestaat uit de 2 mannelijke agenten Donovan Ray (bijnaam: 'Van'), Deaqon Hayes (bijnaam 'Deaq') en word geleid door een vrouwelijke politie luitenant Wilhelmina Chambers (bijnaam 'Billie'). Vanuit de geheime uitvalbasis genaamd "The Candy Store" krijgen Van en Deaq opdrachten van Billie om de criminele wereld van Los Angeles te bestrijden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.