• 9.385.360 stemmen

Ring Raiders

Ring Raiders seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ring Raiders? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Ring Raiders.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Ring Raiders (Seizoen 1) dateert van 1989.

Ring Raiders Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ring Raiders? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ring Raiders seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Ring Raiders Serie Informatie

Ring Raiders is een Animatie / Actie-serie uit 1989. met onder meer de acteurs Ike Eisenmann, Townsend Coleman en Dan Gilvezan .

In het jaar 1998 staat de wereld aan de rand van een alles vernietigende oorlog. Voor Skull Squadron, een snel groeiende organisatie die destijds is opgericht door een groep rebellen met tijdreizende vliegtuigen in hun arsenaal, de ultieme kans om naar de macht grijpen. Inlichtingen rapporteren dit verontrustende nieuws aan de grote Naties van de wereld. Ze bundelen hun krachten om de plannen van Skull Squadron te dwarsbomen en geven gezamenlijk groen licht voor het activeren van project Ring Raiders. Dit squadron bestaat uit heldhaftige piloten uit verschillende periodes van de geschiedenis. Elke piloot beschikt over een power ring. Met dit geheime wapen zou het squadron in zijn voordeel moeten zijn.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.