• 9.376.945 stemmen

Dat Eet Dan Gelukkig Zijn

Dat Eet Dan Gelukkig Zijn seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Dat Eet Dan Gelukkig Zijn? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Dat Eet Dan Gelukkig Zijn.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Dat Eet Dan Gelukkig Zijn (Seizoen 2) dateert van 2023.

Dat Eet Dan Gelukkig Zijn Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Dat Eet Dan Gelukkig Zijn? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dat Eet Dan Gelukkig Zijn seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Dat Eet Dan Gelukkig Zijn Serie Informatie

Dat Eet Dan Gelukkig Zijn is een Reality-serie uit 2022-2023.

In 'Dat Eet Dan Gelukkig Zijn' gaat Bockie De Repper op culinaire queeste doorheen Vlaanderen om daar aan de keukentafels aan te schuiven. Hij ontdekt en proeft wat mensen op doordeweekse dagen eten en stelt 'op zijn Bockie’s' vragen die niemand anders durft te stellen. Dat leidt tot boeiende verhalen, warme gesprekken, hilarische taferelen en meer dan eens tot een awkward moment.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.