• 9.385.820 stemmen

Urbanus van Binnen

Urbanus van Binnen seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Urbanus van Binnen? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Urbanus van Binnen.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Urbanus van Binnen (Seizoen 1) dateert van 2025.

Urbanus van Binnen Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Urbanus van Binnen? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Urbanus van Binnen seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Urbanus van Binnen Serie Informatie

Urbanus van Binnen is een Documentaire / Komedie-serie uit 2025.

'Urbanus van binnen' duikt in het geheugen en het oeuvre van Urbanus terwijl hij zich voorbereidt op zijn nieuwe zaalshow, met een compilatie van zijn beste verhalen, sketches en liedjes uit de voorbije halve eeuw, en de strafste verhalen die Urbanus zelf zich daarbij herinnert. Want het leven van Urbain Servranckx, intussen vijfenzeventig, telt minstens evenveel hilarische verhalen als de sketches van Urbanus.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.