• 9.385.932 stemmen

Bennie

Bennie seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bennie? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Bennie.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Bennie (Seizoen 1) dateert van 2025.

Bennie Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bennie? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bennie seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Bennie Serie Informatie

Bennie is een Drama-serie uit 2025.

Bennie is een jongen met het syndroom van Down. Hij wordt achttien jaar oud en heeft de wens om zelfstandig te leven. Hij droomt van een echte baan, geluk in de liefde en een onafhankelijk leven. Het zorgt voor veel moeilijke momenten voor zowel hemzelf als voor zijn familie. Bennie’s humor en doorzettingsvermogen inspireren zijn gezin om voor zichzelf en voor elkaar te kiezen. Hij laat hen inzien wat echt belangrijk is.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,58 met in totaal 18 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.