• 9.386.145 stemmen

Jigoku no Hate made Tsurete Iku

Jigoku no Hate made Tsurete Iku seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Jigoku no Hate made Tsurete Iku? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Jigoku no Hate made Tsurete Iku.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Jigoku no Hate made Tsurete Iku (Seizoen 1) dateert van 2025.

Jigoku no Hate made Tsurete Iku Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Jigoku no Hate made Tsurete Iku? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Jigoku no Hate made Tsurete Iku seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Jigoku no Hate made Tsurete Iku Serie Informatie

Jigoku no Hate made Tsurete Iku is een Thriller-serie uit 2025.

Nadat ze 14 jaar geleden ten onrechte werd beschuldigd van moord, verandert Sachiko haar uiterlijk en infiltreert ze discreet de woning van een bekende influencer. In haar zoektocht naar wraak neemt ze de rol van babysitter op zich.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.