Ransom Canyon seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ransom Canyon? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ransom Canyon.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ransom Canyon (Seizoen 1) dateert van 2025.
Ransom Canyon Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ransom Canyon? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ransom Canyon seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ransom Canyon Serie Informatie
Ransom Canyon is een Drama / Romantiek-serie uit 2025. Geregisseerd door Amanda Marsalis met onder meer de acteurs Josh Duhamel, Minka Kelly en James Brolin .
Ransom Canyon is een stad in Texas, waar drie ranching familiedynastieën verwikkeld zijn in een strijd om de controle over het land. Hun levens en nalatenschappen worden bedreigd door externe krachten die hun manier van leven willen vernietigen. Centraal in dit alles staat de stoïcijnse rancher Staten Kirkland, die herstelt van een hartverscheurend verlies en op zoek is naar wraak. Staten' enige sprankje hoop rust in de ogen en het hart van Quinn O'Grady, een oude vriend van de familie en eigenaar van de plaatselijke danszaal. Maar terwijl de strijd voortduurt, dwaalt een mysterieuze cowboy de stad binnen en haalt geheimen uit het verleden naar boven.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 13 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.