• 9.385.782 stemmen

Dag van Vandaag, De

De Dag van Vandaag seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie De Dag van Vandaag? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Dag van Vandaag.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Dag van Vandaag (Seizoen 4) dateert van 2025.

De Dag van Vandaag Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van De Dag van Vandaag? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Dag van Vandaag seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Dag van Vandaag Serie Informatie

De Dag van Vandaag is een Spelprogramma-serie uit 2022-2025.

In "De Dag van Vandaag" legt Bart Cannaerts drie bekende Vlamingen het vuur aan de schenen over de kleine en grote actualiteit van de dag. De drie bekende quizzers spelen niet voor de eer of voor zichzelf, maar voor een geldbedrag dat op het einde kan gewonnen worden door de kijkers thuis. Tijdens elke aflevering kan je je als kijker namelijk inschrijven via VRT MAX om het geldbedrag te verzilveren. Vlak voor de finale van de quiz wordt gespeeld, belt Fien Germijns live aan bij de uitgekozen kijker van de dag. Samen met de familie volgt ze de finale vanuit hun woonkamer. Fien is erbij om de vreugde mee te vieren bij winst - of de tranen te verzachten bij verlies. Als de quizzers de finale verliezen, gaat het geldbedrag in de pot voor de volgende dag - waar een andere kijker dan weer kans op maakt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.