Czarne Stokrotki seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Czarne Stokrotki? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Czarne Stokrotki.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Czarne Stokrotki (Seizoen 1) dateert van 2025.
Czarne Stokrotki Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Czarne Stokrotki? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Czarne Stokrotki seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Czarne Stokrotki Serie Informatie
Czarne Stokrotki is een Drama / Sciencefiction-serie uit 2025. Geregisseerd door Mariusz Palej met onder meer de acteurs Karolina Kominek, Dawid Ogrodnik en Edyta Olszówka .
Een groep van vijf kinderen wordt ontvoerd uit een kleuterschool. Ondertussen bereiden geoloog Lena en haar team van collega's zich voor op een wetenschappelijke expeditie naar Antarctica. Als blijkt dat de verdachte van de ontvoering Ada is, Lena's tienerdochter, stelt de moeder haar professionele plannen uit en keert terug naar haar geboorteplaats Wałbrzych om haar dochter te zoeken, met wie ze jaren geleden het contact verloor.