• 9.385.546 stemmen

Safe Harbor

Safe Harbor seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Safe Harbor? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Safe Harbor.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Safe Harbor (Seizoen 1) dateert van 2025.

Safe Harbor Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Safe Harbor? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Safe Harbor seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Safe Harbor Serie Informatie

Safe Harbor is een Thriller-serie uit 2025. Geregisseerd door Arne Toonen met onder meer de acteurs Charlie Murphy, Jack Gleeson en Alfie Allen .

Tobias, een begaafde hacker en zijn ambitieuze beste vriend Marco, willen de techmiljardairsclub binnendringen. Ze raken echter betrokken bij de georganiseerde misdaad wanneer ze leden van de Ierse maffia, Sloane en haar broer Farrell tegenkomen. Ze gebruiken ze om het beveiligingssysteem van de grootste scheepvaarthaven van Europa, Rotterdam, te hacken om onopgemerkte leveringen van drugstransporten mogelijk te maken.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,15 met in totaal 20 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.