• 9.385.764 stemmen

Maagdenclub, De

De Maagdenclub seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Maagdenclub? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Maagdenclub.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Maagdenclub (Seizoen 1) dateert van 2023.

De Maagdenclub Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Maagdenclub? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Maagdenclub seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Maagdenclub Serie Informatie

De Maagdenclub is een Documentaire-serie uit 2023-2024.

Het was jarenlang haar grootste geheim. Zelfs voor haar beste vrienden hield ze het verborgen. Maar nu wil Lidewij Nuitten het taboe van maagdelijkheid op volwassen leeftijd eindelijk doorbreken. Daarom richt Lidewij De maagdenclub op: een club waar dertig maagden van boven de dertig uitkomen voor wie ze écht zijn. Zelf is ze alvast het eerste lid.