Isabel seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Isabel? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Isabel.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Isabel (Seizoen 3) dateert van 2014.
Isabel Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Isabel? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Isabel seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Isabel Serie Informatie
Isabel is een Historisch / Drama-serie uit 2012-2014. Geregisseerd door Jordi Frades met onder meer de acteurs Michelle Jenner, Rodolfo Sancho en Irene Escolar .
Historische dramaserie die het leven van Isabella I van Castilië in kaart brengt; vanaf haar kindertijd tot aan haar kroning tot koningin, alsook haar politieke strijd aan het hof van koning Hendrik IV, en haar huwelijk met Ferdinand van Aragon. De serie vat de passies, emoties en opofferingen samen van een vrouw die weigerde slechts een boegbeeld te zijn en wier perspectief haar tijd ver vooruit was.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.