• 9.385.820 stemmen

Moresnet

Moresnet seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Moresnet? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Moresnet.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Moresnet (Seizoen 1) dateert van 2024.

Moresnet Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Moresnet? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Moresnet seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Moresnet Serie Informatie

Moresnet is een Drama / Thriller-serie uit 2024.

Ben keert na de dood van zijn vader terug naar zijn mysterieuze geboortedorp Moresnet. Samen met zijn jeugdvrienden graaft hij een oude tijdscapsule op en ontdekt hij het dagboek van zijn psychisch gestoorde broer met daarin een lugubere profetie: een namenlijst met sterfdata... Binnen twee weken zal ieder van hen komen te overlijden. Of niet? Een race tegen de tijd en het lot gaat van start.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,53 met in totaal 19 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.