• 9.385.335 stemmen

Jeroen's Abandoned Adventures

Jeroen's Abandoned Adventures seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Jeroen's Abandoned Adventures? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Jeroen's Abandoned Adventures.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Jeroen's Abandoned Adventures (Seizoen 2) dateert van 2025.

Jeroen's Abandoned Adventures Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Jeroen's Abandoned Adventures? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Jeroen's Abandoned Adventures seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Jeroen's Abandoned Adventures Serie Informatie

Jeroen's Abandoned Adventures is een Documentaire / Avontuur-serie uit 2024-2025.

Jeroen van Koningsbrugge bezoekt de meest spectaculaire, verlaten en afgelegen plekken en gebouwen. Samen met Bob Thissen, expert in het vinden én verkennen van verlaten constructies, ontdekt hij plekken waar al jaren niemand voet heeft gezet. Rauwe en vergeten locaties, alleen toegankelijk voor echte avonturiers. Ze gaan op zoek naar de verhalen achter deze mysterieuze plekken, waar soms een schokkende geschiedenis achter schuil blijkt te gaan. In Hongarije, Frankrijk, Italië en Turkije stuiten ze onder andere op verborgen oorlogsbunkers, oude zwavelmijnen, vervallen hotels, een spookdorp en als luguber hoogtepunt, een 17e-eeuws massagraf onder een putdeksel in Genua.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,94 met in totaal 18 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.