Het Jachtseizoen: Most Wanted seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Het Jachtseizoen: Most Wanted? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Het Jachtseizoen: Most Wanted.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Het Jachtseizoen: Most Wanted (Seizoen 2) dateert van 2025.
Het Jachtseizoen: Most Wanted Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Het Jachtseizoen: Most Wanted? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Het Jachtseizoen: Most Wanted seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Het Jachtseizoen: Most Wanted Serie Informatie
Het Jachtseizoen: Most Wanted is een Spelprogramma / Reality-serie uit 2024-2025.
De mannen van StukTV beginnen aan hun grootste jacht ooit op vijftien bekende Nederlanders. In oranje gevangenispakken moeten ze vijf dagen uit handen blijven van Team Stuk, zonder telefoon of geld. Vanuit hun hightech-jachtbus krijgen Giel, Thomas en Stefan hulp van het publiek, dat live informatie doorspeelt. Een zenuwslopend kat-en-muisspel volgt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,80 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.