• 9.385.294 stemmen

Never Too Late

Never Too Late seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Never Too Late? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Never Too Late.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Never Too Late (Seizoen 1) dateert van 2024.

Never Too Late Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Never Too Late? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Never Too Late seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Never Too Late Serie Informatie

Never Too Late is een Avontuur-serie uit 2024.

2046, Sardinië, Italië. Vanwege de extreme omstandigheden die de klimaatverandering met zich meebrengt, is er een strenge Groene Lockdown afgekondigd: mensen mogen niet meer in de buurt van de natuur komen, de zee, bossen en alle natuurlijke landschappen zijn verboden terrein. Vijf tieners, die zijn geboren zonder ooit een boom te hebben aangeraakt of in de zee te hebben gezwommen, besluiten het bos in te trekken, hun leven te riskeren, om de waarheid over de verdwijning van hun ouders te ontdekken en hun toekomst terug te winnen . Want om de wereld te veranderen... is het nooit te laat.