Awake seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Awake? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Awake.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Awake (Seizoen 1) dateert van 2012.
Awake Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Awake? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Awake seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Awake Serie Informatie
Awake is een Drama / Fantasy-serie uit 2012. Geregisseerd door Milan Cheylov met onder meer de acteurs Jason Isaacs, Wilmer Valderrama en Steve Harris .
Detective Michael Britten, krijgt op een dag samen met zijn gezin een ernstig auto-ongeluk. Vanaf dat moment begint zijn leven zich op mysterieuze wijze af te spelen in twee alternatieve realiteiten. Eén waarin zijn vrouw is gestorven in de crash, en een waarin zijn zoon is gestorven in de crash. Michaels alternatieve levens kennen slechts enkele overeenkomsten. In beide werelden moet hij voor de politie misdaden oplossen. Verder bezoekt hij in beide realiteiten een therapeut. Want wat is er eigenlijk aan de hand? Is dit echt of slechts een droom?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,40 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.