• 9.385.152 stemmen

Kidô Senshi Gandamu: Fukushû no Requiem

Kidô Senshi Gandamu: Fukushû no Requiem seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Kidô Senshi Gandamu: Fukushû no Requiem? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Kidô Senshi Gandamu: Fukushû no Requiem.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Kidô Senshi Gandamu: Fukushû no Requiem (Seizoen 1) dateert van 2024.

Kidô Senshi Gandamu: Fukushû no Requiem Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Kidô Senshi Gandamu: Fukushû no Requiem? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Kidô Senshi Gandamu: Fukushû no Requiem seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Kidô Senshi Gandamu: Fukushû no Requiem Serie Informatie

Kidô Senshi Gandamu: Fukushû no Requiem is een Animatie / Sciencefiction-serie uit 2024. met onder meer de acteurs Celia Massingham, James Watts en Lavance .

In het jaar 0079 van de Universele Eeuw verklaart het Principality van Zeon zich onafhankelijk van de Aardse Federatie, waardoor de twee naties in oorlog raken. Dankzij een revolutionair nieuw wapen, bekend als een Mobile Suit, krijgt de strijdkracht van Zeon aanvankelijk de overhand. Elf maanden nadat de strijd is begonnen, weet een bataljon van de Aardse Federatie een basis van Zeon in te nemen. Onder hen bevindt zich kapitein Iria Solari, die met een Mobile Suit uit de ruimte is neergedaald. Zal zij het tij kunnen keren?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.